Moda dünyasının en prestijli gecesi olarak kabul edilen Met Gala, dün akşam New York'ta gerçekleştirildi. Bu yıl “Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" temasıyla düzenlenen galada, ünlülerin tercihi, çiçek desenlerinden yana oldu. 

İtalyan model Eugenio Casnighi sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. 2 yıl üst üste Met Gala'ya davet edildiğini söyleyen model, bu yıl davet edilmeme sebebiyle herkesi şaşırttı. 

Aliyev'den Reisi'nin helikopterinin kazasının ardından destek mesajı Aliyev'den Reisi'nin helikopterinin kazasının ardından destek mesajı

Casnighi, Met Gala’da Kylie Jenner'ı gölgede bıraktıktan sonra bu sene düzenlenecek törenden kovulduğunu iddia etti. Casnighi, "Geçen yıl bana bütün gece Jenner'la birlikte olacağımı söylediler ve ben de ona ihtiyacı olan her konuda yardım ettim. Bana beni seçtiklerini çünkü onunla birlikte olmamı özellikle istediklerini söylediler. Ama insanlar Kylie Jenner'ın fotoğraflarını çektiğinde yanında olduğum için tabii ki ben de fotoğrafta yer aldım. Ancak sonrasında onu gölgede bıraktığımı iddia ederek beni suçladılar.” dedi.

Muhabir: DEMET SAROVA