60 yaşındaki Johnny Depp ve 37 yaşındaki Amber Heard, 2015'ten 2017'ye kadar evli kaldılar. İkili, 2022'de oldukça yankı uyandıran bir hukuki mücadeleye girişti.

Karayip Korsanları (Pirates of the Caribbean) serisinin oyuncusu olan Depp, Amber Heard'ün The Washington Post'ta yayımladığı köşe yazısında kendisini istismar ettiğini ima eden ifadeler kullanmasının ardından Aquaman'in başrol oyuncusu Heard'a karşı iftira davası açtı.

6 haftalık bir tanıklık sürecinin sonunda Johnny Depp, Amber Heard'e karşı açtığı iftira davasını kazandı ve jüri tarafından 15 milyon dolarlık tazminat ödemesine hükmedildi. Jüri aynı zamanda, Depp'in avukatının eski eşine yönelik taciz suçlamalarının uydurma olduğunu belirttiği karşı dava kapsamında Heard'a 2 milyon dolar ödeme yapılmasına karar verdi.

Poison şarkısıyla tanınan Alice Cooper, yeni bir röportajında, Hollywood Vampires adlı rock grubunda birlikte çalıştığı aktör Johnny Depp ile ilişkisine dair bazı ayrıntıları paylaştı.

19 Ağustos Cumartesi günü yayımlanan röportajda Times'a konuşan Cooper, "Johnny her zaman Johnny'dir. O, gitar çalarken ya da Howlin' Wolf hakkında konuşurken en mutlu olan adam" dedi.

Cooper'a göre ikili, Cooper'ın bir keresinde eski eşlerin bir filmde birlikte çalışmasını önermesi dışında Depp'in Heard'le ilişkisi hakkında "hiç konuşmamış".

Dedim ki, 'Harika bir fikrim var. Sen ve Amber, Güllerin Savaşı'nın (The War of the Roses) yeni bir uyarlamasını yapın. Kim gidip bunu izlemek istemez ki?'

1989 yapımı komedide Michael Douglas ve Kathleen Turner, boşanırken lüks evlerinin himayesi için büyük bir mücadele veren evli bir çifti canlandırıyor.

Independent Türkçe'nin aktardığına göre, Depp'in olası film hakkındaki düşüncesi sorulduğunda Cooper şöyle devam etti:

"Güldü. Sonra 'Hangi şarkıları yapıyoruz?' diye sordu. Johnny iyi bir gitarist ve bir bakıma bunu yapmaktan daha mutlu olurdu, bir grupta sahne kenarında çalar ve gördüğü ilgiyle uğraşmak zorunda kalmazdı.

O gerçekten çok iyi bir oyuncu. Filmlerinden tek bir tanesini bile izlememiştir."

Editör: Eray Erginbaş