Büyükçekmece Kumburgaz Mahallesi'nde İmrahor Caddesi üzerinde yaşanan olayda, Uğur Doğan (30) ve abisi Özgür Doğan evlerinde bulundukları sırada kar maskeli iki saldırganın silahlı saldırısına uğradı.



 

Olay saat 19.30 civarında meydana geldi. Uğur Doğan kapıyı açtığında saldırganlar ateş etmeye başladı ve olay yerinden motosikletle kaçtı. Silah seslerini duyan Özgür Doğan hemen yardım çağırdı. Polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine geldi, ancak hastaneye kaldırılan Uğur Doğan yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Herkes bebeklere odaklanıyor ama yetişkinlerin uykusu berbat! Herkes bebeklere odaklanıyor ama yetişkinlerin uykusu berbat!

Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir araştırma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri evde detaylı bir inceleme yaptı. Mahalle muhtarı Abdullah Gençdoğan, olayla ilgili üzüntüsünü dile getirirken Uğur Doğan'ın mahallede sevilen biri olduğunu ve aynı zamanda çay ocağı işlettiğini belirtti. Polis ekipleri, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ-İHA