4 sezondur atv ekranlarında her cumartesi yayınlanan Kardeşlerim dizisi son bölümüyle final verdi. Dizinin final bölümünün kamera arkası eğlenceli görüntüleri hayranları tarafından oldukça beğeni topladı.

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Ömer, son anda da olsa sınava girmeyi başardı. Herkes sınavdan iyi kötü bekledikleri sonuçları almayı başardı. Süsen ve Ömer yeniden nikah masasına oturmak için hazırlık yaparken; Oğulcan yüzünden nikahlarını kaçırırlar. Ayten ve Orhan evlenirler. Hatta evlilik teklifini Cansu ve Aybike birlikte organize ederler. Bir başarısız girişimden sonra Süsen ve Ömer bir süre daha nişanlı kalıp üniversiteyi bitirmeyi beklerler.

Whatsapp Image 2024 06 10 At 10.19.51 (1)

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım’ı: ‘Evlilik insan doğasına aykırı' Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım’ı: ‘Evlilik insan doğasına aykırı'


Berk ve Aybike ise evlenip ikiz çocuk sahibi olurlar. Tolga dünyayı dolaşmaya gider. En sonunda Ömer ve Süsen de evlenmeyi başarır. Düğün herkesi yeniden bir araya getirir. Orada duygusal konuşma yapan Ömer, Akif'in her şeyi sorgulamasına ve vicdan azabı duymasına yol açar. Ömer'in  kendisini babası yerine koyduğunu öğrenen Akif, polise gidip her şeyi başından beri yaptığı tüm suçları itiraf eder. Akif suçlarının cezasını ödemek üzere hapse giderken Emel ise büyüyüp yazar olmuştur. Eren kardeşlerin hikayesini yazan Emel'in imza günü herkesi bir araya getirir. Acısıyla tatlısıyla geçen yıllara ve kayıplara rağmen herkes mutlu olmayı başarmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi