Dünyanın en ünlü ailesi Kardashian'ların üyelerinden Khloe Kardashian’ın ünlü NBA yıldızı basketbolcu Tristan Thompson’dan 6 taşında True adında bir kızı ve 1 buçuk yaşında Tatum adında bir oğlu var. Khloe Kardashian geçen hafta iki çocuğunu ilk kez babalarının maçını izlemeye götürdü.

Ekran Resmi 2024 05 15 10.56.17

TEK ÇOCUK İSTEMEDİ

Skandallar ve ihanet iddialarıyla 2019’da çiftin ilşkisi bitmesine rağmen Kardashian kızı True tek kalmasın diye eski eşinden taşıyıcı annelik yoluyla bir çocuk daha dünyaya getirdi. Kamerlara yansıyan Khloe Kardashian, oğlu Tatum'un kardeşi Rob Kardashian'a çok benzediğini fark ettikten sonra dehşete kapıldığını söyledi. 

İklim değişikliği sebebiyle yollara asfalt dökülmeyecek İklim değişikliği sebebiyle yollara asfalt dökülmeyecek

6643197F8061896A10E1A201

DOKTORU BİLE AYNI ŞAKAYI YAPMIŞ

Kardashian, "Oğlum tıpkı erkek kardeşime benziyordu. Erkek kardeşim bu dünyada en sevdiğim insanlardan biridir ancak dehşete kapıldım. Oğlum bir buçuk yaşında ve alaycı bir çocuk. Babamın ve kardeşimin de aynı onunki gibi çılgın bir mizah anlayışı vardı. Tatum'da da babamın parıltıları var. Bu çok tuhaf bir şey diye düşünüyorum." dedi. 

Doktorunun, herkesten çok Rob'a benzediğini ve oğlu olabileceğini söyleyerek şaka yaptığı anlatan Khloe, her ihtimale karşı eski partnerinden birden fazla kez babalık testi yaptırmasını istediğini açıkladı.

Muhabir: DEMET SAROVA