Kansaslı bir grup lise öğrencisinin jel boncuklu silahlarla gerçekleştirdiği "suikastçı" oyunu, bir gencin gerçek silahla vurularak belden aşağısının felç kalmasıyla sonuçlandı! Sedgwick Şerif Ofisi, Walmart mağazasının önünde meydana gelen silahlı saldırıya müdahale etti ve 18 yaşındaki Anakin Zehring'i kendisini felç eden bir kurşun yarasıyla buldu.

Gençlerin birbirlerini vurdukları görüntüleri sosyal medyada paylaşarak eğlendiği öğrenildi. Ancak bir genç kız bu oyundan rahatsız oldu...

BACAKLARINI HİSSETMEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Heyelan sebebiyle ölü sayısı 500'e çıkabilir Heyelan sebebiyle ölü sayısı 500'e çıkabilir

Babası Ruben Marcus Contreras'ı aradı ve ona olanları anlattı. Contreras daha sonra Walmart'a gitti ve belinden gerçek silahını çıkararak Zehring ve 2 arkadaşına ateş etti. Adam kısa süre sonra tutuklandı ve birinci derece cinayete teşebbüsle suçlandı. Kefaletle serbest bırakılan baba, mahkemeye çıkarılacak.

Bir mağaza görevlisi, "Ona ne yaptığını sordum. Bana kızını vurduklarını söyledi. Sonra ateş açılan gençlerin oraya gittim. Yaralanan çocuk bana bacaklarını hissetmediğini söyledi" açıklamasını yaptı. 

Kaynak: HABER MERKEZİ