''Aile'' dizisiyle ekranda olan ve finalin ardından yeni projesi merakla beklenen Serenay Sarıkaya'nın adı "Ateşe Düştüm" şarkısıyla geniş kitleler tarafından tanınan şarkıcı Mert Demir ile anılmaya başlamış, ünlü oyuncu aşk iddiaları üzerine "Durun bakalım" diyerek akıllarda soru işareti bırakmıştı.

Serenay Sarikaya Ile Mert Demir Ask Iddiasi Gercek Cikti H41145 432A7

Birkaç hafta sonra ise Serenay Sarıkaya, Mert Demir'in bir Instagram paylaşaımına "ÇilliBom" yorumuyla dikkatleri üzerine çekti. 

Ekran Resmi 2024 04 19 20.18.19

Birlikte Amsterdam’a gitmeleri ve Serenay Sarıkaya'nın Bali tatili dönüşü soluğu Mert Demir'in yanında alması çiftin ilişkisini doğruladı. En son ise oyuncu, Mert Demir'in paylaştığı video'ya yaptığı emojili yorumuyla aşkını ilan etmişti ki, mutlu çift artık birbirlerine kalpli emoji yapmaya başlamıştı. 

Haklarında çıkan aşk iddiasına sessiz kalan çift baş başa gittikleri Milano tatili dönüşü birlikte görüntülenmişti. 

S D4994Bc8Ed30Beed5Fa5169274C6C6F71422B981

Mert Demir geçen hafta "Umarım Annem Dinlemez" podcast'ne katıldı. Merak edilenlerini anlatan ünlü isim çok merak edilen cinsel yönelimi ile ilgili de konuştu. 

Sık sık eşcinsel olduğu iddia edilen Demir "Ben kadınlarla ilgileniyorum genel olarak. Benim genel ilgi alanımda kadınlar var cinsel olarak" ifadelerini kullandı. Genç şarkıcının "genel olarak" ifadesi sosyal medyanın diline düştü. Kullanıcılar ünlü ismin açıklamasını yeterli bulmadı ve biseksüel olduğu yönünde iddialar havada uçuştu. 

Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi müjdesi: 3 yıldır dediği çıkan kahin 2025 için Galatasaray'ı işaret etti! Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi müjdesi: 3 yıldır dediği çıkan kahin 2025 için Galatasaray'ı işaret etti!

Muhabir: SERKAN BAYAR