İstem dışı düşündüğümüz olumsuz düşünceler çoğu zaman bizi hep dramatize eder. Bu kimi zaman tüm günümüzü bizden çalmak için yeterlidir. Olumlu geçen bir olay örgüsünden sadece en kötüsüne odaklanan zihnimiz bizi duygusal bir boşluğa çeker. Bizler bunu yok etmek için neler yapabiliriz?

Ücretsiz Evde Dizüstü Bilgisayar Kullanan Genç Sorunlu Kadın Stok Fotoğraflar

1- Kabullenmek: Aslında tek yapmamız geren kabullenmek. Neden mi? Çünkü hayatımızda olumsuzluk hep olmak zorunda. Bizler olumsuza odaklandıkça, güzel şeylerin varlığını hep kaçıracağız. İç sesin sürekli başarısız olacağın ve boşuna çaba harcamaman konusunda seni uyarıyorsa iç sesini kabullen ve gözlemlemeye geç. Bu uyarının sadece bir düşünce olduğunu kendinize hatırlatın.

Ücretsiz Kafasına Dokunan Adam Fotoğrafı Stok Fotoğraflar

2- Sosyal Destek: Zihnimizdeki kötü düşünceleri tek başımıza yok edemeyiz elbetteki, bu yüzden bir yakınımıza anlatmamız bizi rahatlatmak için yeterli olabilir. Fakat, en faydalı çözüm tabi ki bir terapistten geçer.

Ücretsiz açıklamak, ağız dalaşı, çift içeren Ücretsiz stok fotoğraf Stok Fotoğraflar

Ayılar arabada mahsur kaldı: Otomobili paramparça ettiler! Ayılar arabada mahsur kaldı: Otomobili paramparça ettiler!

3-Fiziksel Aktivite: Kendimize ayırdığımız minik zamanlar… 25-30 dakika arası yapılan yürüyüşler zihnimizdeki kötü düşünceleri süpürmemiz için yeterli olacaktır.

Ücretsiz activewear, aktif, aktivite içeren Ücretsiz stok fotoğraf Stok Fotoğraflar

Muhabir: HANDE DURMAZ