Florida'daki özel bir okuldan Emniyet güçlerine ihbar gitti. Okulun müdürünün 13 yaşın altındaki bir öğrenciye fiziksel şiddet uyguladığı iddia ediliyordu. Bunun üzerine polisler olay yerine gitti.

Yetkililer, "Soruşturma sırasında sınıftan güvenlik görüntüleri elde edildi. Müdürün, çocuğun odadan çıkmasını 40 dakikadan fazla engellediği ortaya çıktı. 33 yaşındaki müdür Dontay Akeem Prophet, kurbanı yakaladı, onu yere bastırdı ve boğmaya çalıştı. Sonra tokatladı. Ayrıca onu şarj kablosuyla kırbaçladığını da gördük" açıklamasında bulundu.

Trump: Umarım Amerika İran'ı yeryüzünden siler Trump: Umarım Amerika İran'ı yeryüzünden siler

TAM TERSİNİ GÖSTERDİ

Müdür; polise, tartışmanın çocuğun kendisine zarar vermemesi için çıktığını söyledi. Ancak görüntüler bunun tam tersini belgeledi. Emniyet güçleri, Dontay Akeem Prophet'in tutuklanarak Marion İlçe Hapishanesi'ne nakledildiğini belirtti. Vicdansız adama kefaletle dışarı çıkma hakkı tanınmadı.

Çocuğun kimliği, durumu ve yaşı yetkililer tarafından açıklanmazken, olaya neyin sebep olduğuna ilişkin soruşturma şu anda devam ediyor. Ancak ne olursa olsun, müdür için uzun süreli bir hapis cezası gözüküyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ