Yetkililer, Kaliforniya'daki Whitney Dağı yakınlarında bir yürüyüşçünün düşen bir kayanın çarpması sonucu hayatını kaybettiğini, bunun Kaliforniya'nın en yüksek zirvesi yakınlarında bir hafta içinde yaşanan üçüncü ölüm olduğunu söyledi.

Büyükanne, torununun annesini öldürdü: Sonra da intihar etti Büyükanne, torununun annesini öldürdü: Sonra da intihar etti

Inyo İlçesi Şerif Ofisi, görgü tanıklarının dev bir kaya parçasının adama çarptığını söylediğini belirtti. Olay yerine helikopterle müdahale eden arama kurtarma ekipleri, bir ekip üyesini kaza yerine indirdi. Yürüyüşçünün aldığı yaralar sebebiyle hayatını kaybettiği açıklandı.

ARKADAŞLARI HABER VERMİŞTİ

Yetkililer yürüyüşçünün kimliğini açıklamadı ve ek ayrıntı vermedi. Bu, Whitney Dağı bölgesinde bir hafta içinde meydana gelen üçüncü ölümdü. Geçtiğimiz perşembe günü de 28 yaşındaki Andrew Niziol ve 29 yaşındaki Patty Bolan, dağda donarak hayatını kaybetmişti.

Kamp yerinde kendilerini bekleyen arkadaşlarının haber vermesi üzerine harekete geçen ekipler, talihsiz ikilinin cesetlerini karlar altından çıkarmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ