atv'nin iddialı dizisi Kardeşlerim'de büyük bir çıkış yaklamasının ardından Star TV'nin yeni sezonda ekrana gelen ancak ömrü kısa süren dizisi Yan Oda'da rol alan Onur Seyit Yaran ablası tarafından suçlandığı bir video ile gündeme gelmişti.

Ekran Resmi 2024 05 14 20.16.34

HERKESİ ŞOKE ETTİ

Oyuncunun ablası sosyal medya hesabından ağlayarak bir video paylaştı ve kardeşinin kendisini ve annesini 15 milyon TL yüzünden tehdit ettiğini, ona peygamber demelerini istediğini belirten iddialarda bulundu. 

G Njbr W8 W0 A I Y Ebs

Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi müjdesi: 3 yıldır dediği çıkan kahin 2025 için Galatasaray'ı işaret etti! Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi müjdesi: 3 yıldır dediği çıkan kahin 2025 için Galatasaray'ı işaret etti!

TEKRAR PAYLAŞIM YAPTI

Kısa bir süre sonra da özür dilediği bir paylaşım yaptı ve özür diledi. Yaran ise, Ablasının depresyon tedavisi sürecinde olduğunu belirten bir paylaşım yaptı ve bu sebeple kendisine karşı hukuksal bir tepkisini olmayacağını belirtti. 

Oyuncunun ablası bunun üzerine yeni bir video paylaştı. Bu kez; 'Kardeşimin bu kadar ünlü olduğunun farkında değilmişim. Çok tepki geldi. Çok abarttım, işlerin bu raddeye gelmesini istememişti. Çok üzgünüm.' dedi. 

Muhabir: DEMET SAROVA