Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’la katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum’un şampiyonluğu engellediğini iddia etmişti. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, sosyal medya hesabından Fenerbahçe'nin seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu.

İŞTE OLAYIN AYRINTILARI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’la katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum’un şampiyonluğu engellediğini iddia etti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ikinci senesinde yaşadığı olayı şöyle dile getirdi: “22. haftada şampiyonluğun en büyük adayı bizdik, ondan sonraki 7 hafta boyunca 21 puanın sadece 3'ünü alabildik. Doğradı hakemler bizi. Siz o zaman herhalde maçları seyretmiyordunuz, seyretseydiniz bir kafa gösterirdiniz. O kadim dostunuz Mehmet Uçum devreye girdi.” 

Aziz Yıldırım da Ali Koç'a 'Senin de dostun Beylerbeyi'nde görüşmedin mi?' diye sordu.

MEHMET UÇUM'DAN ALİ KOÇ'A YANIT

Mynet’e konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum “Devreye girdiğim söylenen husus bu Tweet'le yaptığım açıklamadır. Burada Fenerbahçe’ye tam destek vardır. Bu açıklamanın başka türlü yorumlanması mümkün değildir." ifadelerini kullandı.

Dizel araçlara yasak geliyor: Türkiye’yi nasıl etkileyecek? Dizel araçlara yasak geliyor: Türkiye’yi nasıl etkileyecek?

MEHMET UÇUM'UN 2020 YILINDA ATTIĞI TWEET

MEHMET UÇUM'DAN ALİ KOÇ'A TEBRİK

"Fenerbahçe’mize yeniden Başkan seçilen Ali Koç ve ekibini kutluyorum. Fenerbahçe’mizin büyüklüğünü bir kez daha tüm camia ve Türkiye nezdinde hatırlatmak konusunda, adaylığıyla çok büyük katkı yapan Aziz Yıldırım ve arkadaşlarına da ne kadar teşekkür etsek azdır. Sonuçta bu yarış Fenerbahçe’nin yeniden yükselişi için büyük bir hamle oldu. Yaşasın Büyük Fenerbahçe Gelecek Fenerbahçe’nindir artık Fenerbahçe içinde sarsılmaz ve kararlı bir beraberlik olacaktır.


 

Kaynak: Haber merkezi