Özge Yağız ile Gökberk Demirci‘nin “Yemin” dizisinde başlayan beraberlikleri kısa bir ayrılıktan sonra devam etmişti. Her yerde el ele, göz göze olan çiftin beraberliğiyle ilgili herkes evlilik haberi beklerken Yağız'ın Safir dizisine başlamasıyla çiftten ayrılık haberi gelmişti.

Öte yandan aynı günlerde Safir dizisinde Özge Yağız ile birlikte rol alan Burak Berkay Akgül de bir süredir birlikte olduğu Hira Koyuncuoğlu ile yollarını ayırmııştı. Hira Koyuncuoğlu ve Gökberk Demirci yaptıkları paylaşımlarla aldatıldıkları imasında bulundu. 

Özge Yağız aşk iddialarını yalansa da çiftin aşklarına tüm çekimlerin gereçkleştiği Kapadokya'da bilindiği iddia edilmişti. 

İkili Safir dizisi hakkında konuştu. Özge Yağız; ''Aşk biraz karmaşık bir hal aldı. Açıkcası bizim içimizde çünkü biz aşkın çok daha hüsran ve dram dolu tarafını yaşıyoruz. Özellikle önümüzdeki iki bölümden itibaren aşk dünyası biraz değişiyor.'' dedi.

Burak Berkay Akgül ise; 'Şu anda Feraye ve Yaman başka bir sürece girdiler. Hayatlarında daha önce birbirleri için mücadele ettiklerinin dışında başka şeylerle de mücadele etmeye başlıyorlar.'' ifadelerini kullandı. 

Editör: Öznur Demirbey