Oyuncu kadrosunda Giray Altınok, Ceyda Düvenci, Serdar Orçin, Çağdaş Onur Öztürk, Aslı Tandoğan, Derya Pınar Ak, Onur Özaydın, Bahadır Vatanoğlu gibi birçok başarılı ismi barındıran ve ilk sezonunda seyircinin muhteşem ilgisiyle karşılaşan Prens dizisi, ikinci sezonuyla da büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Dizinin sürprizlerle dolu altıncı bölümü bu akşam (7 Mayıs Salı) saat 19.00 itibariyle BluTV kütüphanesindeki yerini alacak.

Tümay Özokur, Mert Ramazan Demir'i nasıl keşfettiğini anlattı! Tümay Özokur, Mert Ramazan Demir'i nasıl keşfettiğini anlattı!

Prens S2 Bölüm6 20
 
ALTINCI BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Philip’in beklenmedik ölümünün yankıları devam ediyordur. Prens ve Kalesh, yardım istemek için yola çıkar. Prens’in bu sezon İsveç’ten sonra ikinci durağı Fransa olur. Prens, Fransa Krallığı’nda Nostradamus (Levent Özdilek) ile yeniden karşılaşır ve ondan çok da anlam veremediği bir kehanet duyar. Ardı ardına devam eden aksilikler Fransa Kralı’nın (Faruk Barman) da sonunu getirir. Bir yandan Kalesh Fransa Kraliçesi (Cansu Diktaş Altınok) ile yakınlaşır. Orion ve Larg ise ellerinde bir sürprizle Bongomya’ya döner.

Prens S2 Bölüm6 10
MGX Studio ve MGX Film tarafından Müşvik Guluzade yapımcılığında, Türkiye’nin ilk yerleşik ‘Virtual Production’ stüdyosunda sanal prodüksiyon teknolojisiyle çekilen eğlenceli tarihi komedi dizisi ‘Prens’ ikinci sezonuyla yayında.

Kaynak: Haber Merkezi