Sacha Boey için Galatasaray’da son saatler! Cimbom, Fransız sağ bek için Bayern Münih’le her konuda anlaştı. Dün gece Bayernli yetkililer, oyuncunun menajeri ve Galatasaraylı yöneticiler bir araya gelip uzun bir pazarlık yaptı, bugün de son pürüzler giderildi, transfer büyük oranda netleşti. İşte tüm detaylar:

CİMBOM’UN BAŞINI DÖNDÜREN TEKLİF: 25 MİLYON EURO+10 MİLYON EURO BONUS!

Sarı-kırmızılılar, Bayern’in ilk etapta yaptığı 15 milyon Euro+bonus teklifini kabul etmedi. Alman devi, bunun üzerine teklifi 23 milyon Euro’ya yükseltti; ancak Cimbom bunu da kabul etmedi. Sonunda taraflar, 25 milyon Euro+10 milyon Euro bonus karşılığı anlaşmaya vardı. 

Bonus maddelerinin bazılarının kolay, bazılarının ise zor olduğu belirtildi. Boey’in Bayern Münih’le 4.5 yıllık sözleşme yapacağı, sezon başına 3 milyon Euro’nun üzerinde bir ücret alacağı belirlendi. 

B O E Y2

ALMAN BASINI DA BOMBA TRANSFERİ DOĞRULADI! BAYERN MAZRAOUİ’Yİ REDDETTİ

Alman basını da bu bomba gelişmeyi doğruladı. Sky, Bayern’in işi bitirmeye yakın olduğunu duyurdu. Haberde, Galatasaray’ın bonservis bedelin yanı sıra Bayern’den Faslı sağ bek Noussair Mazraoui’yi istediğini ancak bunun kabul görmediği ayrıntısına yer verildi. Bild ise anlaşmanın resmileştiğini, Sacha Boey’in yarın Münih’e gidip sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Bayern Münih’e imza atacağını duyurdu.

B O E Y1

1 MİLYON EURO’YA ALINDI, 24 MİLYON EURO KAR EDİLECEK!.. YÜZDE 15’İ RENNES’İN

Son anda sürpriz bir gelişmenin yaşandığı, görüşmeler sürerken Premier Lig’den Arsenal’in de Sacha Boey için devreye girip resmi teklif ilettiği ortaya çıktı. Arsenal’in teklifinin Bayern Münih’in sunduğu tekliften düşük olduğu, transfer henüz resmileşmese de artık Sacha Boey’in Bayern Münih’e imza atmasının büyük ihtimal olduğu vurgulandı. 

Sarı-kırmızılılar, Sacha Boey’i Rennes’ten 1 milyon euro’ya transfer etmişti. Aslan, yapılan anlaşma gereği 23 yaşındaki futbolcunun bonservisinden kazanacağı paranın yüzde 15’ini Rennes’e verecek.

Kaynak: MUHAMMET ŞAHİNTAŞ