Brandon Garrett isimli adam keyifli zaman geçirmek için 4 köpeğiyle birlikte kampa gitmeye karar verdi. Kardeşi de orada bulunuyordu. Ancak hedef noktasına 6.5 kilometre kala şarampole yuvarlandı!

Köpeklerden biri, koşarak kampa ulaştı ve adamın kardeşi bir şeylerin ters gittiğini hemen anlayarak yetkililere haber verdi. Şerif ofisi arama çalışmalarına başladı. Aracın yeri tespit edildi ancak oraya ulaşmak hiç de kolay olmadı. Yetkililer, kurbanı kurtarmak için yüksek halat sistemi kullandı.

DİĞER KÖPEKLER BAŞINDA BEKLEDİ

Ekip ona ulaştığında bir kurtarma sepetine yükleyip emniyete aldılar. Sonrasında helikopterle hastaneye nakledildi. Hayati riski bulunmuyor. Kaza sonrasında sürünerek aracından çıkan talihsiz adam sadece 100 metre uzaklaşabildi.

Trump ve Netanyahu buluştu Trump ve Netanyahu buluştu

Sağlık durumları iyi olan diğer 3 köpek, onun başına bir şey gelmemesi için yanından ayrılmadı. Sosyal medyadaki kullanıcılar, "Dört köpeğin hepsi kahramandır. Özellikle de kampa 6.5 ​​kilometre koşarak insanları uyaran harika köpek" ve "Hiçbir söze gerek yok. Köpekler insanın en iyi dostudur" şeklinde yorumlar yaptı.

Kaynak: HABER MERKEZİ