Netflix’te yayınlanmaya hazırlanan Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin başrolünde yer alan Serenay Sarıkaya dijital platformda yayınlanacak projesinin galasına katıldı.

Kırmızı bir elbise ile geceye katılan güzel oyuncu sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya hesabından paylaştığı gala pozlarıyla sosyal medyada Serenay rüzgar estirdi.

Sosyal medyada güzel oyuncuya; ‘Güzelliğini kırmızıyla renklendirmiş’ ‘Hem güzel hem zevkli’ yorumları yapıldı.

GALA TARZINA AYIRDIĞI BÜTÇE DUDAK UÇUKLATTI!

Kırmızı elbise ve siyah çizmeleri için güzel oyuncunun ayırdığı bütçe tamı tamına 155.900 TL olduğu ortaya çıktı.

Kızıl Goncalar'da o detay: Cüneyd, Zeynep'ten boşanıp Feyza'yla mı evlenecek? Kızıl Goncalar'da o detay: Cüneyd, Zeynep'ten boşanıp Feyza'yla mı evlenecek?

Netflix’te yer alacak yeni projesinin galasında boy gösteren Sarıkaya, Mert Demir ile yaşadığı aşkla gündemde önemli bir yer tutmaya devam ediyor. Muhabirlerin; Mert Demir’le yaşadığınız reklam aşkı mı? Sorusuna cevap veren güzel oyuncu, aldığı soruyla adeta çileden çıktı.

Kızgınlığını saklayamayan ünlü oyuncu; ‘’ Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı ya? Gerçek hayatta böyle şeyler var mı? Bana inanması çok güç geliyor, insanların buna inanması da bana çok tuhaf geliyor. Bunlar gerçek hayatta yok ya, ben böyle yaşamıyorum. Hiç yeri değil bunun için. Başka bir zaman daha özel bir yerde inşallah konuşuruz bunu. Bunlar çok konuşulacak şeyler gibi gelmiyor bana. Şu an başka bir şeyin heyecanı var hepimizin üstünde. Bunu da başka bir şeyle bozmak istemem. Keyfimiz çok yerinde, çok teşekkür ederiz" dedi.

Muhabir: HANDE DURMAZ