FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in öldüğüne dair iddialar uzun bir süredir gündemi kasıp kavurmuştu. Fethullah Gülen'in yeni görüntüleri ortaya çıktı. FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in konuşurken zorlandığı ortaya çıktı.

Pervari'de Gürz-2 operasyonu: 4 terörist etkisiz hale getirildi Pervari'de Gürz-2 operasyonu: 4 terörist etkisiz hale getirildi

Pensilvanya’daki çiftliğinin tamamen boşaltılması, uzun bir süredir olan sessizliği, son olarak ise yeğeninin açıklamaları bu durumu gün yüzüne çıkartmıştı.

Bu iddialardan sonra yeni görütüler yayınlandı. Görüntülerde çevresindekilerle sohbet eden FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in konuşmakta oldukça zorluk çektiği görüldü. Etrafındakilere yaptıkları çalışmalar ile ilgili sorular soran Fethullah Gülen “Elhamdulillah hizmet devam ediyor. Bizimle alakalı değil. O programlar böyle devam etmeli. Herşey Allah’tan. Hayatımızın gayesi o. Bütün bunlar 50 sene, daha fazla belki. Elhamdulillah, mahçup etmediler hiç arkadaşlar” ifadelerini kullandı.

Fethullah Gülen, misafirlerine yemek yiyip yemediklerini sordu.Ardından daha önceden yaptığı sohbetleri hatırlatıp, “O da öyle bir fasıldı. Ne güzel insanlardı” dediği görüldü.

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL