Manchester United alternatifi buldu: Antonio Silva Manchester United alternatifi buldu: Antonio Silva

Sezon başında 15 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla Galatasaray'a kiralanan Ndombele'nin Tottenham günleri de sona ermek üzere... İngiliz ekibi, 27 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunun mukavelesini feshetmeye hazırlanıyor.

Sarı-Kırmızılı takımda 19 maça çıkabilen 1.81 boyundaki oyuncu, sahada sadece 456 dakika kalabildi. Gol atamazken, 1 asist yaptı. Doğal olarak Galatasaray da futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanmadı. Hatta Tottenham'ın 15 milyonluk opsiyonu aşağıya çekebileceği kaydedilmişti.

BEDELİ NE OLURSA OLSUN

Sarı-Kırmızılılar ise bedeli ne olursa olsun Fransız oyuncuyu istemediğini iletti. İngiliz ekibinde 30 Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Ndombele, gelecek sezonun planlamasında yer almıyor. Hiçbir talibi de bulunmadığı için bedelsiz olarak gönderilecek.

Fazla kiloları ve kendisine bakmaması sebebiyle eleştirilen tecrübeli futbolcunun bir sonraki durağının neresi olacağı henüz bilinmiyor. Ancak Galatasaray'da sergilediği performansın ardından kendisi için istekli fazla kulüp bulması beklenmiyor.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ