ŞOK - Türkiye’nin önde gelen gurme ve yemek eleştirmenlerinden Vedat Milor, İstanbul’da bir meyhanede gerçekleştirdiği YouTube çekimi sırasında ilginç bir detayla karşılaştı. Masada rakının yanında çay servisi yapılması, deneyimli ismin dikkatinden kaçmadı.
Milor, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu durumu eleştirerek, çay servisini meyhane kültürünün doğasına aykırı bulduğunu dile getirdi.
'BU DA SOSYAL ÇÜRÜMENİN BİR PARÇASI MI?'
Geleneksel meyhane anlayışında rakı ile birlikte çay içilmediğini vurgulayan Milor, çarpıcı bir soruyla eleştirisini pekiştirdi: “Eski meyhane kültüründe rakı ile birlikte çay içilmezdi. Bu da sosyal çürümenin bir parçası mı?”
Paylaşım kısa sürede sosyal medyada gündem olurken "menemen soğanlı mı olur, soğansız mı" tartışmasından sonra yeni bir tartışma doğdu.