Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği “Kızılcık Şerbeti” Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımı olmaya devam ediyor.

Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizide Feyza Civelek de 'Nilay' karakteriyle renk katıyor. 

Kızlll

İLK PAYLAŞIM GELDİ

Gerek dizide gerekse de özel hayatında yaptığı açıklamalarda dikkat çeken oyuncu hafta başında yasaklı madde sebebiyle gözaltına alınmıştı.  

Herkes kendisinden bir açıklama yapmasını beklerden, olay sonrasında Civelek'in ilk paylaşımı dizi tanıtımı oldu. Oyuncu sosyal medya hesabımdan Kızıl Goncalar'dan kare paylaşıp, 'Cuma beraberiz' notunu düştü. 

411635

Genç eczacı Osman Yüksekyayla’dan yeni single müjdesi Genç eczacı Osman Yüksekyayla’dan yeni single müjdesi

TORPİLLİ İDDİALARINA YANIT VERMİŞTİ 

Geçen ay da dizinin senaristi olan annesi Melis Civelek’in dizide Nihal karakterini canlandıran kızı Feyza Civelek’in sahnelerini artırdığı yönünde söylemler gündeme gelmiş, oyuncu iddialara; ”Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş! Annemin yazdığı birkaç projede yer aldım evet ama o dizilere bile audition ile girdim ben herkese adil ve eşit olabilmek için. Audition’a girmeye hak kazanmam daha rahat oldu ama kendim geçtim orayı o yüzden bu torpil değil sadece bana açılan kapıdan kendim yükseliyorum imkanlarımı kullanarak. Aldığım eğitimlerle de bunu desteklediğimi düşünüyorum ayrıca. Umarım çok güzel projelerde beni görmeye devam edeceksiniz.” yanıtını vermişti. 

Muhabir: SERKAN BAYAR