Kudret narının faydaları nelerdir? Doğal şifa kaynağı Kudret narının faydaları nelerdir? Doğal şifa kaynağı

Sezon başında Crystal Palace Kulübü'nden bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olan Wilfried Zaha'dan beklentiler büyüktü. Ancak Fildişi Sahilli yıldızın performansı tartışma konusu oldu. Ligde çıktığı 30 karşılaşmada 9 gol ve 3 asistle oynayan 31 yaşındaki futbolcunun istatistikleri kağıt üzerinde fena değildi.

Ancak yaşadığı sakatlık problemleri ve Teknik Direktör Okan Buruk'a yönelik eleştirileri sebebiyle eleştirilmişti. Bütün bunlar yaşanırken 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcuya bir Suudi Arabistan ekibinden teklif geldi.

SICAK BAKMIYORDU

Galatasaray'a 15 milyon euroluk bonservis bedeli önerildiği öğrenildi. Yönetim ise teklife henüz yanıt vermedi. Teknik Direktör Okan Buruk'la yapılacak görüşmelerin ardından kulübün izleyeceği yol netlik kazanacak.

Sarı-Kırmızılılar onu satmaya karar verirse, transferden gelecek para yine aynı amaçla kullanılacak. Ancak Zaha'nın Suudi Arabistan'a çok da sıcak bakmadığı biliniyor. Yine de inanılmaz yüksek bir yıllık ücret karşılığında oyuncunun fikrinin değişebileceği konuşuluyor. 15 gün içinde teklife olumlu veya olumsuz yanıt verilmesi bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ