Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Aston Villa forması giydi. Ancak İngiliz ekibi onun satın alma opsiyonunu kullanmadı. Şu anda bir sakatlık sorunu bulunan 24 yaşındaki futbolcu ise şu anda Galatasaray'ın yeni sezon öncesi hazırlık kampına katılmak istemiyor.

Kudret narının faydaları nelerdir? Doğal şifa kaynağı Kudret narının faydaları nelerdir? Doğal şifa kaynağı

30 Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan 1.90 boyundaki orta saha oyuncusuyla Fiorentina ve Villarreal ilgileniyor. Zaniolo, Sarı-Kırmızılı takımın kampı başlamadan önce başka bir kulübe imza atmak istiyor.

20 MİLYONUN ALTINA ZOR

Oyuncunun dönmek istemediği belirtilse de Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un onunla bir konuşma yapması bekleniyor. Onu ikna edebileceği de belirtildi. Eğer kamp tarihine kadar 20 milyon euro ve üzerinde teklif gelmezse, satış yapılmayacak. Sarı-Kırmızılılar, onun için 2023'ün devre arası transfer döneminde Roma'ya 15 milyon euro ödemişti.

İki takım arasında yapılan anlaşmaya göre; sonraki satıştan elde edilecek karın yüzde 20'si İtalyan ekibine gidecek. Bu sebeple 20 milyonun altındaki öneriler değerlendirmeye bile alınmayacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ