Vakıfbank forması giyen Zehra Güneş, Sultanlar Ligi'nde sezonu tamamlamasının ardından soluğu İtalya'da almıştı.
Omzundan sakatlık yaşadığı bilinen milli voleybolcu fizik tedavi merkezinde sağlığına kavuşmak için çalışmalarının yanı sıra kondisyonunu da korumak için spor salonundan çıkmıyor.

Instagram hesabından antrenman yaptığı anları paylaşan Güneş bunun yanı sıra kitap paylaşımıyla da dikkat çekti. Amerikalı Nörobilimci David Eagleman’ın Beyin kitabını okuyan başarılı sporcu kitapta yer alan ‘İrade Gücü: Sınırlı Bir Kaynak’ bölümünden alıntı yaptı.

Güneş’in yaptığı alın ise şöyle; ‘Vermek zorunda olduğumuzu hissettiğimiz kararlar için epeyce enerji harcarız. Doğru yoldan ayrılmamak sıklıkla irade gücümüze; o kurabiyeyi reddetmemizi (en azından ikinci kurabiyeyi reddetmemizi) ya da güneşte dolaşmak varken elimizdeki işi bitirmemizi sağlayan içsel güce başvurmamıza bağlıdır.

Altın Portakal Film Festivali hazırlıkları başladı: Ferzan Özpetek jüri başkanı oldu! Altın Portakal Film Festivali hazırlıkları başladı: Ferzan Özpetek jüri başkanı oldu!

İrade gücümüzün za- gundian hepimiz hissetmişizdir. Uzun ve yorucu bir iş gününün sonunda verdiğimiz kararlar pek de sağlıklı sayılmaz çoğunlukla Kimi zaman yememiz gerekenden astiklarini ras daha fazla yerken, kimi zaman da bir işi tamamlamak yerine televizyon seyrederken buluruz kendimizi.

Psikolog Roy Baumeister ve meslektaşları da, bu durumu mercek altına almak üzere kolları sıvadılar. Yaptıkları çalışmada, üzücü bir film izlettirilen gönüllülerin yarısından normalde verecekleri tepkileri vermeleri, diğer yarısından da duygularını bastırmaları istendi.’

Kaynak: ŞOK GAZETESİ