İtalyan Antrenörler Birliği (AIAC) tarafından düzenlenen etkinlikte De Rossi'den konuşma yapması istendi. Roma'nın çalıştırıcısının sözleri büyük yankı uyandıracak. Rossi, "Lazio'ya saygım var.

Ancak maça hazırlanırken oyunculara Lazio'yu yenmenin bizim için ne kadar önemli olduğunu, üstelik pek çok derbide kazanamadığımızı anlatmak istedim... Ancak mesajın tam olarak yerine ulaşmadığını gördüm. Bu yüzden stratejimi değiştirdim. Portekizli oyunculara 'Çocukken hangi takımdan nefret ederdiniz?' diye sordum. 'Sporting Lizbon' yanıtını verdiler" dedi.

TÜRK'E DE SORDUM!

De Rossi, "Türk'e (Zeki Çelik) 'Ya sen?' dedim. O da 'Fenerbahçe' dedi. Alman'a, Fransız'a ve diğerlerine de aynı soruyu sordum ve 'Şimdi çocukken nefret ettiğiniz takıma karşı oynayıp onların popolarını tekmelemeniz gerektiğini düşünün' dedim" açıklamasında bulundu.

Ayılar arabada mahsur kaldı: Otomobili paramparça ettiler! Ayılar arabada mahsur kaldı: Otomobili paramparça ettiler!

İşin ilginç yanı ise Fenerbahçe'nin adı son dönemde sıklıkla Zeki Çelik'le anılıyor. Ancak bu açıklamalar sonrasında transfer gerçekleşir mi bilinmiyor. 27 yaşındaki sağ bekin Roma Kulübü'yle 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ