Fenerbahçe,  Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Kadıköy'de Trabzonspor’a 3-2 yenilerek 19 maçlık galibiyet serisini bozdu. Sarı-lacivertliler bu maça stoperlerinden yoksun çıktı. Savunmadaki bu eksiklik, maçın skoruna da yansıdı. İşini şansa bırakmak istemeyen Başkan Ali Koç, stoper eksiğini kapatmak için kolları sıvadı.  Özellikle Becao’nun uzun sürecek sakatlığı nedeniyle bu mevkiye transfer çalışmalarına başlandı. 

A Spor’un haberine göre Fenerbahçe, yaz transfer döneminde kadrosuna katmak için çaba sarf ettiği Rus ekibi CSKA Moskova’da forma giyen Willyan Rocha için harekete geçti. Futbolcunun yeniden transferi gündeme geldi. 


İSMAİL KARTAL'IN ELİ RAHATLAYACAK

Ali Koç yönetimi devre arasında yıldız futbolcu için teklifte bulunacak. Transfer gerçekleşirse teknik direktör İsmail Kartal’ın elindeki stoper alternatifi artacak.

PİYASA DEĞERİ 7 MİLYON EURO

Kiliann Sildillia Marsilya'yı istiyor Kiliann Sildillia Marsilya'yı istiyor

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösterilen 28 yaşındaki Brezilyalı futbolcu 17 maça çıktı, 1 asist yaptı. Futbolcunun kulübüyle 2025 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ