Şarkıcı Simge Sağın'ın Aşkın Olayım parçası 2 sezondur Galatasaraylı taraftarların dilincen düşmüyor. Mauro Icardi'nin gol müziği olarak kullanılan şarkıyı Arjantinli golcü de çok sevdi. Geçtiğimiz sezon şampiyonluk kutlamalarında Simge'yle birlikte 'Aşkın Olayım' diyen Icardi, geçtiğimiz aylarda da piyanoda şarkıyı çalarak sosyal medyasında yayınlamıştı.

Fatih Altaylı: 2024 Paris Olimpiyatları açılışı tam bir fiyasko Fatih Altaylı: 2024 Paris Olimpiyatları açılışı tam bir fiyasko

Simge de kendisine ve şarkısına gösterilen bu ilgiye kayıtsız kalamadı. Daha önce Beşiktaşlı olduğunu açıklayan güzel şarkıcı, buna rağmen sıkı bir Icardi hayranı oldu. Simge Sağın, yaptığı açıklamada, “Ben Icardi’ci oldum. İnanılmaz sempati duyuyorum. Galatasaray taraftarları da bana çok güzel mesajlar attı. Ben de onlara teşekkür ediyorum.” dedi. 

"HERKES ONA HAYRAN"

Öte yandan Galatasaraylı taraftarlar Simge'nin bu açıklamasının Wanda Nara'yı kıskandıracağı yönünde espriler yaparak, "Aman Wanda duymasın", "Bir tek sen değil herkes ona hayran", "Bu açıklama umarum İtalya'da yengenin kulağına gitmez" gibi yorumlarda bulundu.


 

Kaynak: HABER MERKEZİ