Florida Üniversitesi'nde yapılan yeni bir araştırmaya göre; aile üyelerinden takdir gören ve sık sık teşekkür edilen bireyler, çalışma hayatlarındaki insanlara da çok daha iyi davranıyor.

CEO, müdür gibi önemli pozisyonlarda bulunan ve takdir edilen liderlerin, işyerinde çalışanlara yönelik, güçlendirici davranışlarda bulunma konusunda daha motive oldukları öne sürüldü. Yani araştırmaya göre; aile içinde şükran ifade etmek sadece evdeki bağları güçlendirmiyor...

Ankara'da taksiciye korkunç saldırı! Satırla baş parmağını kopardı Ankara'da taksiciye korkunç saldırı! Satırla baş parmağını kopardı

ÇOCUKLARINIZI BÖYLE YETİŞTİRİN

Ağaç yaşken eğilir mantığıyla çocuklarınızı yetiştirirken de onlara sık sık teşekkür edin. İyi yaptıkları şeylerde takdir edin. Çünkü büyüdüklerinde ne görürlerse onu yapacaklar. Geleceğin sağlıklı liderleri, çok daha kaliteli bir çalışma ortamı ve daha mutlu çalışanların kaynağı olabilir.

Bunu yaparsanız, yalnızca evdeki bağları güçlendirmekle kalmayıp aynı zamanda sevdiklerinizin iş deneyimlerini de olumlu yönde etkileyebilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ