Ekranın iddialı dizisi Yalı Çapkını 7 Haziran'da sezon finaliyle Star TV'de ekranlara geldi. Bu sezon da izleyiciye gözyaşları içinde veda eden ve Ferit karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir'in oyunculuğu büyük övgü toplamıştı.

Ekran Resmi 2024 06 11 11.03.45

AŞIKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Dizi ekibi, sezonu kapatırken final kutlamasında bir araya gelerek doyasıya eğlendi. Gerçek hayatta da aşk yaşayan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir birlikte keyifli bir geceye imza attılar. Afra Saraçoğlu geceye damgasını vuran isimlerden biri oldu. Ünlü oyuncu çılgınca dans edip sonrasın da bateri çaldı. Ünlü ismin bu davet için Brezilya forması giymesi de ayrı bir gündem konusu oldu. 

Rapçi Çakal kaza yaptı: Onu kameraya almak isteyen kadın tekrar aracına çarptı! Rapçi Çakal kaza yaptı: Onu kameraya almak isteyen kadın tekrar aracına çarptı!

Ekran Resmi 2024 06 11 11.02.19

OY KULLANMAYA FORMAYLA GELMİŞTİ

Oyuncu Serenay Sarıkaya, 31 Mart seçimlerinde oy vermeye Süper Lig ekibi Adana Demirspor formasıyla gidere tüm dikkatleri üzerine geçmişti. Adana Demirspor forması giymesi ile ilgili de "Bunu Aile dizisinde bütün ekibe ismimizin yazılı olduğu şekilde hediye etmişlerdi. İlk defa bugün giydim." ifadelerini kullanmıştı.

Afra Saraçoğlu'nun forma giymesi sosyal medyada Serenay Sarıkaya'yı taklit ediyor olarak yorumlandı. 

Kaynak: DEMET SAROVA