Çalışma hayatına gazeteci Hıncal Uluç’un asistanı olarak başlayan, daha sonra sunucu ve oyuncu olan Burcu Esmersoy, paylaşımlarıyla 4.3 milyonu bulan takipçisinin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Önce bronz bir tene sahip olmanın tüyolarını veren Burcu Esmersoy, son olarak yaptığı salata paylaşımıyla, “Yediklerime dikkat etmeliyim” diyen takipçilerine yardımcı olmaya çalıştı. 



“Tam bir yazlıkçı oldu” yakıştırmalarına da hedef olan 46 yaşındaki güzel sunucunun salatası da tartışmalara neden olurken, takipçileri Burcu Esmersoy’un salata için kullandığı kavanozun ne işe yaradığını anlamaya çalıştı ve 15 bine yakın beğeni ve bine yakın yorum aldı.


Takipçilerinin büyük bölümü Burcu Esmersoy’un kullandığı kavanozun ne işe yaradığını anlamaya çalıştı…

BURCU ESMERSOY KİMDİR?

1 Ocak 1978 tarihinde İstanbul'da hayat gördü. Beşiktaş Lisesi'ni başarıyla tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü'nden mezun oldu. Ayrıca, New York Üniversitesi'nde "Hospitality, Tourism and Sports Management" alanında eğitim aldı.

1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" unvanını kazanarak Türkiye'yi Japonya'da temsil etti ve "Dostluk Güzeli" seçildi. Kanal D'de çocuk programları yapımcılığı ve sunuculuğu yaptı. 2010 yılında gösterime giren "Romantik Komedi" adlı filmde küçük ama etkileyici bir rol üstlendi ve filmdeki dans performansı izleyicilerden büyük övgü aldı.

Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu'nu birincilikle tamamladı. 2000 ile 2005 yılları arasında CNN Türk'ün spor departmanında dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği görevlerini üstlendi. Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve bu etkinliklerle ilgili programlar hazırladı.

ÖYKÜ UYSAL
Editör: Funda Işık