CZN Burak, geçtiğimiz aylarda babasıyla kavga etmiş ikili birbiri hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Babası İsmail Özdemir, CZN Burak'ın yanında her şeyi öğrendiği ama nankörlük ettiği iddialarında bulunmuştu.

Ölümlü popo estetiği kriz çıkardı! İngiliz yetkililer Türkiye'ye gelecek Ölümlü popo estetiği kriz çıkardı! İngiliz yetkililer Türkiye'ye gelecek

Daha sonrasında baba-oğul bir canlı yayında barıştırılmıştı.

KAVGAYI YENİDEN BAŞLATACAK VİDEO
CZN Burak'ın sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ve yazdığı mesajların babasıyla arasının yeniden açıldığı yorumlarına neden oldu. İşte o video.

Aman dikkat! Her kıyafetle ip atlanmaz Aman dikkat! Her kıyafetle ip atlanmaz

@cznburak

??İSTANBULDA SADECE VADİ İSTANBUL MALLDA CZN BURAK RESTAURANTI VAR BAŞKA HİÇ BİR YERDE YOK FAKELERE İNANMAYIN LÜTFEN??

♬ orijinal ses - cznburak

YARDIMLARI İÇİN "PRİM" DEMİŞTİ

CZN Burak'ın babası İsmail Özdemir, Kanal D habere çıkarak oğlu hakkında dikkat çeken açıklamalar yapmış ve kavganın fitilini ateşlemişti. Baba Özdemir, oğlunun Hatay depremi sonrası Kahramanmaraş'ta yaptığı yardımları "gösteriş" olarak değerlendirmiş, Burak 'Babam beni dolandırdı' diyor. Hiç alakası yok. Yaptığı yardımlar hep prim katsın diye yapıldı. İçinden gelerek hiçbir zaman yardım etmemiştir" açıklamasını yapmıştı. Bu açıklama sonrası baba-oğulun arası iyice açılmıştı.


Eski eşine de tepki gösteren İsmail Özdemir, "Annesinin genlerini almış. Babaya karşı düşman ediyor. Sosyal medyasını da ben sağladım, sponsorluğunu da ben yaptım. Zaten iki sene öncesine kadar bakarsanız Burak diye bir şey yoktu" ifadelerini kullanmıştı.


İŞ İNSANI BARIŞTIRMIŞTI

Daha sonra CZN Burak ve babasını iş insanı Rizgar Sak araya girerek barıştırmıştı.

Japon deprem uzmanı Moriwaki’den deprem uyarısı! Japon deprem uzmanı Moriwaki’den deprem uyarısı!

KAÇAK İNŞAAT SORUŞTURMASNDA BABASINI SUÇLADI
Sit alanına izinsiz inşaat yaptırdığı gerekçesiyle yargılanan CZN Burak ve babası hakkında 5'er yıla kadar hapis cezası istenmişti. CZN Burak duruşmada babasını suçlayarak, "Konuyla babam ilgileniyordu. Bana tadilata geçildiğini, tüm izinleri aldığını söylemiştir. Benim tadilata ilişkin herhangi bir eylemim yoktur. Babamın Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu’ndan izin alıp almadığını bilmiyorum, bana gerekli izinleri aldığını söylemişti. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum. Beraatımı isterim" demişti.
Ara kararını açıklayan mahkeme, eksik hususların giderilmesine hükmederek duruşmayı erteledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ