Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, dün akşam 2023 CEV Avrupa Şampiyonası C Grubu'ndaki dördüncü maçında Yunanistan'ı 3-0 yenerek, 4'te 4 yapıp, grup liderliğini garantilerken, Ebrar Karakurt, yine farklı bir paylaşımla gündem belirledi.



Yunanistan maçı öncesinde “Korkmayın, titreyin” diye paylaşımda bulunan Filenin Sultanları’nın vazgeçilmez oyuncusu Ebrar Karakurt, karşılaşmadan sonra ise Yunanistan’ın baklavaya sahip çıkmasına göndermede bulunarak, ““Baklavamıza sahip çıkalım!!! Türkiye??3-0??Yunanistan #KarakurtMood” şeklinde paylaşım yaptı.

Ebrar Karakurt’un bu paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.



Ebrar’ın bu paylaşımının altına, “Sadece baklava değil yoğurt da ?”, “Bi tepsi baklava ikram etmek vardı maçtan sonra”, “Hahahahah açıklama süper bi ara Yunanistan Vargas ve Ebrar da bize ait diyecek diye çok korktum puhahahahahha”,  “Atatürk'ü paylaştı diye takımdan kovulan Ataman hocanın intikamı alındı????”, “Her defasında daha iyisi gelmez diyorum Daha iyi bi caption geliyo hahahhah” ve “Ben sporcunun iyi caption atabilenini severim ??” diye yorumlar geldi.

ÖYKÜ UYSAL
Editör: Funda Işık