Galatasaray Icardi'ye yerli bir yedek arıyor. Okan Buruk yabancı kontenjanı nedeniyle orada Türk bir golcü kullanmak istiyor. Gözler ise Fenerbahçe'ye çevrildi. Kiralıktan dönen Umut Nayir'ın takımda kalmasına ihtimal verilmiyor.

Sözleşmesinin feshedilmesi yüksek ihtimal. Öte yandan sarı-kırmızılı takım, böyle bir durumda devreye girecek.

Ocak ayında Edin Dzeko ve Batshuayi'nin arkasında yedek kaldığı için Umut Nayir takımdan ayrıldı. Tecrübeli forvetin hedefi, Pendikspor'da başarılı olmak ve EURO 2024 kadrosunda yer almaktı. Ancak Umut, beklentilerin altında kaldı ve Montella'nın gözüne giremedi. 

Filistinli kökleri üzerinden hedef gösterilen Bella Hadid Adidas'a dava açmaya hazırlanıyor! Filistinli kökleri üzerinden hedef gösterilen Bella Hadid Adidas'a dava açmaya hazırlanıyor!

PLAN BU ŞARTA BAĞLI 

Umut Nayir'ın Fenerbahçe ile 1 yıllık daha sözleşmesi var. Eyüpspor'dan bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye gelen futbolcunun sözleşmesinin feshedilmesi gündemde. Böyle bir durum olursa Okan Buruk, yerli forvet oyuncusu kapsamında Umut'u kadroda görmek istiyor.

BURUK ÖZEL GÖRÜŞTÜ

Icardi'nin arkasında yerli bir forvet tutmak isteyen Buruk'un, Nayir'la bir görüşme yaptığına dair konuşmalar da var. Umut Nayir eğer Galatasaray'a giderse, Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan sonra sarı-kırmızılı formayı da giyecek ve 3 büyüklerde oynayan futbolcular arasına girecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ