Şampiyonlar Ligi play off turunda Galatasaray, Norveç ekibi Molde ile rövanş maçına çıkacak. İki turda rakiplerini eleyerek, bu tura gelen sarı kırmızılılar, play-off sonucunda gruplara kalmak istiyor. Galatasaray - Molde rövanş maçı ne zaman? ve Galatasaray - Molde rövanş maçı hangi kanalda? sorularının cevapları merak ediliyor... İşte Galatasaray - Molde rövanş maçının günü ve kanalı...

GALATASARAY - MOLDE RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

29 Ağustos Salı günü RAMS Park'ta oynanacak olan Galatasaray - Molde maçı Türkiye saati ile 22.00'de başlayacak.

GALATASARAY - MOLDE MAÇINI UYDUDAN VEREN KANAL

Galatasaray ile Molde arasında oynanan ilk maç Exxen ve CBC Sport'tan yayınlandı. İkinci maçta Exxen platformundan yayınlanacak mücadelenin CBC Sport'tan yayınlanıp yayınlanmayacağı daha sonra belli olacak.

Molde ile Galatasaray arasında oynanan ilk maçtan sarı kırmızılılar 3-2 galip ayrıldı.

GALATASARAY MOLDE'DEN AVANTAJLI DÖNDÜ

Galatasaray, Çarşamba günü karşılaştığı Molde'ye karşı üstünlük kurdu. Deplasmanda sahadan 3-2 galip ayrılan temsilcimiz, tur için de avantaj elde etti. Galatasaray'ın gollerini Sergio Oliveira, Mauro Icardi ve Midtsjo kaydetti. Molde'nin gollerini ise Ellingsen ve Haugen attı.

GALATASARAY'IN PLAY-OFF YOLCULUĞU

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda Zalgiris Vilnius'u eledi. İlk maçta rakibiyle 2-2 berabere kalan sarı kırmızılılar, ikinci maçta ise rakibini 1-0 mağlup ederek, üçüncü ön eleme turunda oynamaya hak kazanmıştı.

Sarı kırmılılar, üçüncü turda ise Slovenya'nın Olimpija Ljubljana takımıyla eşleşti. Galatasaray, ilk maçta rakibini deplasmanda 3-0 mağlup ederken, ikinci maçta ise evinde 1-0 sahadan galip ayrılarak, adını play-off turuna yazdırdı.

MOLDE'NİN TAKIM DEĞERİ 25.5 MİLYON EURO

Norveç ekibi Molde'nin transfermarkt verilerine göre takım değeri 25.5 milyon Euro olarak görülüyor. Molde'nin en pahalı futbolcusu ise 3.2 milyon Euro'luk değeriyle 24 yaşındaki Ola Brynhildsen.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEN DEV GELİR

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalması durumunda ilk olarak 5 milyon Euro'yu kasasına koyacak. Daha sonra ise yayın gelirinden 15.640.000 Euro alacak olan sarı kırmızılılar, aldığı her galibiyet için 2.8 milyon Euro, beraberlik için ise 900.000 Euro gelir elde etme şansı elde edecek.

Galatasaray, grupları geçmesi durumunda ise son 16 turu için 9.600.000 Euro, çeyrek final için 6 milyon Euro, yarı final için 7 milyon Euro ve kupayı kazanması durumunda ise 15 milyon Euro kazanabilir.
 

Editör: Orhan Duman