Fuar Haberleri

Fuar haberleri ve güncel Fuar gelişmeleri, Fuar ile ilgili tüm video, Fuar fotoğrafları ve Fuar haberleri Şok Gazetesi - Haber, Güncel Haberler ve Son Dakika Haberleri sitemizde


Uçak

İFTE HAVACILIK EGİTİM FUARI 2024’te 6’ncısı bitmeden 7’ncisi için gelemeyen öğrenciler Arkadaşlarını resim çekerek attıkları fuara şimdiden rezerve yapıyorlar

Ekonomi

Türkiye Fuar Yapımcıları Derneği Başkanı İlhan Ersözlü, Avrupa'nın, dünya fuarcılık pazarında payının düşmeye başlamasının, Rusya'nın savaş halinin ve Orta Doğu'daki...

Yaşam

Türkiye'nin önde gelen madencilik fuarı Maden Türkiye 2024, uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirerek sektöre yön verdi.

Ekonomi

İzmir'de 2. Tekne, Tekne Ekipmanları ve Deniz Aksesuarları Fuarı (Marine Saloon Trade-MAST) ile Sanat ve Antika Fuarı açıldı.

Teknoloji

Düzce’de ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin hazırladığı bilim fuarı açıldı.

Kültür Sanat

Fatih Belediyesi’nin 41. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı geleneği bu yıl da devam ediyor.

Teknoloji

Diyarbakır’ın Çermik Kaymakamı Vahit Yılmaz, TÜBİTAK tarafından desteklenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Eğitim

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ’Girişimci Çocuklar Fuar’da’ etkinliğinde, öğrenciler kendi imal ettikleri ürünleri...

Ekonomi

Antalya'da kamp, karavan, tiny house ve outdoor sektörünü buluşturan "JOJO Caravanport Antalya ve ANFAŞ Outdoor Expo" fuarı açıldı.

Ekonomi

Bugüne kadar 101 ülkeden 3 milyon 280 bin ziyaretçinin ağırlandığı fuara, 6 bin 891 firma katıldı.

Ekonomi

İplik endüstrisindeki en son yenilikler, ürünler ve hizmetler, sektörün en büyük fuarı olan Uluslararası İstanbul İplik Fuarı’nda sergilendi.

Ekonomi

Salgın döneminde en çok etkilenen sektörlerin başında gelen küresel fuarcılığın 2024'te yaralarını hızla sarması ve önceki ritmini yakalaması bekleniyor.