İstanbul'da alışverişin kalbi Sancaktepe’de Samandıra Meydanı’nda kurulan giyim ve ayakkabı indirim fuarında atıyor. Yaklaşık iki bin iki bin metre karelik fuur alanı her gün dolup taşıyor. Çadır içinde kurulan fuarda çeşitli markaların ayakkabı, çanta, takım elbise, gömlek, ayakkabı, pantolon, erkek - kadın giysileri gibi birbirinden farklı ürünler yaklaşık  bir ay boyunca neredeyse etiketin yarı fiyatına satılıyor. 

YAN TARAFI YİYECEK MEKANI

Çadırda kıyafet bakan vatandaşlar aynı zamanda çadır dışında kurulan ve yaklaşık 40 farklı ilin yöresel ürünlerinin bulunduğu alanda yöresel tatları deneyebiliyor. Alışverişe gelen Semra Sevdalı “Çadırın açıldığını duyduk. Buranın böyle bir yere ihtiyacı vardı. Fiyatlar da çok uygun. Biz de çoluk çocuk beraber geldik bir bakalım dedik. Fiyatlar hoşumuza gitti. Fiyatlarda indirim yapıyorlar, herkese tavsiye ediyorum” dedi. 

Tek suçları yoldan geçmekti: Vuruldular! Tek suçları yoldan geçmekti: Vuruldular!

İMALATTAN HALKA SATIŞ

Satıcı Cemal Akkaya, “Ürünlerin hemen hemen yüzde sekseni, doksanı kendi imalatımızdır. Geri kalanı da imalatçı arkadaşlardan temin ediyoruz. Ürünlerimiz Uşak’ta tabaklanıyor, Zeytinburnu’nda atölyemizde dikiyoruz. Daha önce Rusya’ya gönderiyorduk, şimdi Ukrayna savaşı var malum işlerin durgunluğundan ötürü indirim çadırında ürünleri bitiriyoruz” dedi. 

Kaynak: İHA