İbrahim Çelikkol Haberleri

İbrahim Çelikkol haberleri ve güncel İbrahim Çelikkol gelişmeleri, İbrahim Çelikkol ile ilgili tüm video, İbrahim Çelikkol fotoğrafları ve İbrahim Çelikkol haberleri Şok Gazetesi - Haber, Güncel Haberler ve Son Dakika Haberleri sitemizde


Magazin

'Kuş Uçuşu' dizisinin 3. sezonuyla 11 Nisan’da Netflix'te olaca İbrahim Çelikkol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin

Netflix, başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’a yer veren Kuş Uçuşu’nun üçüncü ve final sezonunu bugün izleyiciyle buluşturdu.

Magazin

Netflix, başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’a yer veren Kuş Uçuşu’nun üçüncü ve final sezonundan yeni bir fragman...

Manşet

Ay Yapım’ın sevilen dizisi ‘Gaddar’ın kadrosuna yeni bölümle beraber İbrahim Çelikkol konuk oyuncu olarak dahil olacak.

Magazin

İbrahim Çelikkol, pazar günü İtalya’nın önde gelen kanalı Canale5'te yayınlanan “Verissimo” adlı programa konuk oldu. Oğluyla ilgili açıklamaları dikkat çekti.

Keşfet

İbrahim Çelikkol, pazar günü İtalya’nın önde gelen kanalı Canale5'te yayınlanan “Verissimo” adlı programa konuk olacak.

Magazin

Başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’un rol aldığı 'Kuş Uçuşu' 11 Nisan’da Netflix'te yerini alacak.

Magazin

Yer aldığı her projede başarısıyla adından söz ettiren İbrahim Çelikkol Vogue için objektif karşısına geçti.

Magazin

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde başrolü paylaştığı partneri İbrahim Çelikkol'un doğum gününü unutmadı.

Magazin

8 yıldır seyirciyle buluştuğu “Gelin Tanış Olalım”ın 500. temsilinde çok anlamlı bir bağışa imza atacak Fırat Tanış'a İbrahim Çelikkol'dan destek.