Kartal Haberleri

Kartal haberleri ve güncel Kartal gelişmeleri, Kartal ile ilgili tüm video, Kartal fotoğrafları ve Kartal haberleri Şok Gazetesi - Haber, Güncel Haberler ve Son Dakika Haberleri sitemizde


Özel Haberler

Sezon sonunda Atletico Madrid'den ayrılma kararı alan tecrübeli stoper, Beşiktaş'la büyük oranda anlaştı. Arada çok küçük pürüzlerin kaldığı öğrenildi.

Özel Haberler

Beşiktaş'ta Nuri Şahin, Şenol Güneş ve Sergen Yalçın arasında görüş birliği bulunmuyor. Başkan Hasan Arat ise yabancı alternatifleri araştırmaya devam...

Özel Haberler

Daha önce Ajax ve Beşiktaş'ın listesinde de yer alan Klopp'un yardımcısı Pepijn Lijnders, Red Bull Salzburg tarafından inceleme altına alındı.

Özel Haberler

Beşiktaş, Werder Bremen forması giyen 30 yaşındaki Mitchell Weiser'le görüşmelere başladı. Tecrübeli futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Özel Haberler

Sezon sonunda Atletico Madrid'den ayrılması beklenen Hollandalı futbolcu için Beşiktaş istekli. Siyah-Beyazlılar, şansını zorlayacak. Ancak Depay'ın peşinde çok sayıda kulüp...

Yaşam

Kartal'da bir dükkandan haraç alamayan kimliği belirsiz kişiler, aynı dükkana uzun namlulu silahla saldırı düzenledi. Yaşanılan saldırı anı güvenlik kamerasına...

Özel Haberler

Kartal'ın yeni sezondaki favori teknik adamı konusunda anlaşmazlık bulunuyor. Bazı idareciler, 35 yaşındaki çalıştırıcının tecrübe anlamında yetersiz olduğunu düşünüyor.

Özel Haberler

Kartal'ın yeni sezondaki hoca adaylarından biri olan Nuri Şahin konusunda kulübüyle temas kurulmadığı ortaya çıktı. Önümüzdeki günlerde farklı gelişmeler yaşanabilir.

Özel Haberler

Beşiktaş, Borussia Dortmund'un satış listesine koyduğu 26 yaşındaki ön libero için temaslara başladı. Oyuncu, Siyah-Beyazlı formayı giymek istiyor.

Özel Haberler

Kartal'ın yeni teknik adam adayları arasında bulunan Van Bronckhorst, önümüzdeki sezon bir takım çalıştırmak istediğini açıkladı.

Özel Haberler

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunun Sırp kanat oyuncusu, kiralık olarak forma giydiği Mallorca'da kalmak istiyor. İspanyol kulübünün elindeki "satın alma opsiyonu"...

Spor

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Beşiktaş, 2023-2024 sezonunda oynadığı tüm derbileri kaybetti.