Rıdvan Yılmaz'la bundan bir süre önce görüşen Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, genç futbolcuyu yuvaya döndürmek için harekete geçecek. Önceki yıllarda da gündeme gelen başarılı oyuncu, o dönemde Türkiye'ye dönmek istemediğini açıklamıştı. Ancak şu anda işler değişmiş gibi gözüküyor.

Rıdvan'ın tavrındaki yumuşamanın ardından Glasgow Rangers'la da temaslar başlayacak. İskoç ekibi, 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan oyuncu için 2022'de ödediği paranın daha azına razı olmayacak. Yani en iyi ihtimalle transfer 4 milyon euroya bitecek.

Memphis Depay-Inter görüşmesi patladı! Memphis Depay-Inter görüşmesi patladı!

TÜRK HAVUZU GENİŞLEYECEK

Geçtiğimiz sezon ligde 22 karşılaşmaya çıkan 1.74 boyundaki sol bek, 1 gol-1 asistle mücadele etti. Rıdvan, takımın vazgeçilmezleri arasında bulunmuyor. Bu sebeple Beşiktaş'a dönme ihtimali yüksek olarak görülüyor.

Beşiktaş, önümüzdeki sezon için Türk oyuncu havuzunu genişletmeyi hedeflerken Rıdvan da bu operasyonun önemli bir parçası olarak değerlendiriliyor. Genç futbolcunun ismi daha önce Galatasaray'la da anılmıştı. Ancak Glasgow Rangers cephesiyle yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamamıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ