ABD'nin Nevada eyaletinde düzenlenen Formula 1 Las Vegas Grand Prix'ine ünlü akını yaşandı. Aktör Brad Pitt, şarkıcı Kylie Minogue, atlet Usain Bolt, futbol efsanesi David Beckham ve Zlatan Ibrahimovic gibi isimlerin izlemeye geldiği organizasyonda Alman model Heidi Klum da vardı. Heidi Klum iddialı, bir o kadar da rüküş tarzıyla dikkat çekti.

50 yaşındaki model, deri gömleğinin önünü açık bırakıp içine hiçbir şey giymeyerek iddialı tarzını konuşturdu.

Süper mini şortunun içine de file çorap giyen Klum, ilginç bir giyim stili ortaya koydu. Heidi Klum'un frikik vermeye çok müsait kıyafetine rağmen rahat tavırları dikkat çekti.

İşte Heidi Klum'un iddialı F1 tarzı:

Fatih Altaylı Paris'ten bildirdi: 'Şenlik havasından daha çok sıkıyönetim havası var' Fatih Altaylı Paris'ten bildirdi: 'Şenlik havasından daha çok sıkıyönetim havası var'

Öte yandan Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda Las vegas Grand Prix'ini kazanan Red Bull takımının Hollandalı pilotu Max Verstappen oldu. F1 kariyerinin 53. zaferine ulaşan ve tüm zamanların en çok yarış kazanan pilotlar listesinde Alman Sebastian Vettel'i yakalayan Hollandalı sürücü, Lewis Hamilton (103) ve Michael Schumacher'in (91) ardından üçüncü sırayı Vettel ile paylaştı.


 

Kaynak: ELİF KIZILÇAY