Suavi Bey'in ötanaziden vazgeçmesi ve tekkeye giderek Meryem için izin alması, Levent ve Meryem için büyük bir bayram sevinci olur.


Kızıl Goncalar'ın yeni bölümünde Meryem yeni kararların eşiğinde: 'Gözümü karartırım' - Resim: 1

Ancak Mürşid Efendi'nin verdiği Meryem kararının dergahta neleri tetikleyeceği, bayram sabahında yavaş yavaş belli olmaya başlar.


Kızıl Goncalar'ın yeni bölümünde Meryem yeni kararların eşiğinde: 'Gözümü karartırım' - Resim: 2

Tarikatı sarsmaya başlayan rahatsızlık sesleri, Meryem'in yeni hayatına kolay alışamayacağı işaretlerini verirken, Sadi, Hasna ve Müyesser Cüneyd'i karşı karşıya getirir.


Kızıl Goncalar'ın yeni bölümünde Meryem yeni kararların eşiğinde: 'Gözümü karartırım' - Resim: 3

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım’ı: ‘Evlilik insan doğasına aykırı' Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım’ı: ‘Evlilik insan doğasına aykırı'

Sadi Hüdayi, tarikat mensuplarını Affan'ın yardımıyla eski yollarına dönmeye çağıran önemli kararlar alırken, Beste kocasını Meryem'i evden göndermeye ikna etmeye çalışırken Levent, Zeynep'i kurtarmak için Cüneyd'in annesiyle ilgili sırları açığa çıkarmaya çalışır.


Kızıl Goncalar'ın yeni bölümünde Meryem yeni kararların eşiğinde: 'Gözümü karartırım' - Resim: 4

Meryem'in korkularına rağmen Zeynep'le arasındaki bağ güçlenirken, Cüneyd'le Levent'in görüşmesi tehlikeli anların ortaya çıkmasına yol açar. Ancak gün yüzüne çıkacak tek sır bu değildir; başka bir sır da Levent ve Meryem'in ilişkisini sonsuza dek değiştirecektir.

Kaynak: HABER MERKEZİ