Miss Universe güzellik yarışması bundan sonraki organizasyonlar için yeni kararlar aldı. Yarışmanın yeni yönetimi JKN UNIVERSE LLC, bundan 18 yaşın üstede evli, boşanmış, anne ve transseksüel kadınlar da dahil olmak üzere her yaştan kadınların katılabilecekleri bir formata geçiş yaptı.

Fatih Altaylı: 'Halkı sefalet içinde, dünyanın en pahalı saatleri onda' Fatih Altaylı: 'Halkı sefalet içinde, dünyanın en pahalı saatleri onda'

Yarışmanın Türkiye ayağı Miss Turkey, yaptığı açıklamayla bu konuda nasıl bir tutum sergilemeleri gerektiğini katılımcılara ve ilgililere sorarak yorum istedi. 

Ekran Resmi 2024 05 07 10.26.58

EVLİ, ANNE, BOŞANMIŞ FARK ETMİYOR!

Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi; 'Sevgili Miss Turkey katılımcıları ve hayranları, Miss Universe yarışmasının yeni yönetimi olan JKN UNIVERSE LLC'nin, evli, boşanmış, anne ve transseksüel kadınlar da dahil olmak üzere her yaştan kadınların katılabilecekleri bir formata geçiş kararını saygı ile kabul ediyoruz.

Evli, annelere, boşanmış veya transseksüel kadınlara saygı duyduğumuz halde, bu yeni formatın örgütümüzün amacına ve misyonuna tam uymayacağına inanıyoruz.

Düşünceleriniz bizim için önemli. Bu nedenle, görüşlerinizi duymak isteriz. Bu yeni format hakkındaki düşüncelerinizi ve önerilerinizi paylaşmak için lütfen yorumlarınızı bu gönderinin altına bırakın.

Desteğiniz ve geri bildiriminizle daha iyi bir karar almayı hedefliyoruz.'

Muhabir: DEMET SAROVA