Sosyal medyada gündeme oturan bir olayda, '@lazkizi3405' adlı kullanıcının TikTok'ta canlı yayın açarak izleyenlerden hediye aldığı videonun ardından, Yeşim Salkım yeni bir videoyla durumu "Edep yahu" diyerek duyurdu.


"@lazkizi3405" adlı kullanıcının canlı yayınında, göğüs dekoltesi vererek izleyicilerden bağış beklemesi ve bir izleyenin son düğmesini açmasını istemesiyle ilgili videonun sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdığı gözlemlendi. Bu olayın ardından Yeşim Salkım'ın, durumu eleştiren "Edep yahu" ifadesiyle paylaşılan yeni videosu, kullanıcılar arasında tartışma yaratmış görünüyor. Video, birçok kişi tarafından TikTok'un daha sıkı bir şekilde denetlenmesi gerektiği konusunda çağrılara neden oldu.

YEŞİM SALKIM: EDEP YAHU

Sanatçı Yeşim Salkım, sosyal medya hesabından göğüs dekolteli bir kadının ikinci bir videosunu paylaşarak, "İşte size yeni nesil aile topluluğu. Kapatın bu TikTok denen rezaleti, yasal sınırlamalar getirin. Edep yahu!" notunu düştü.

Depremzede Aylin Karakuş yürekleri dağladı, Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarını tutamadı Depremzede Aylin Karakuş yürekleri dağladı, Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarını tutamadı

Yeşim Salkım'dan TikTok'ta göğüs dekoltesi ile 100 bin kazanan kadına tepki - Resim : 1

Kaynak: haber merkezi