Galatasaray'ın Manchester United maçını CBC Sport yayınlayacak mı? Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında deplasmanda Manchester United karşısına çıkıyor. Manchester United, 20 maçtır kaybetmeyen ve yaptığı transferlerle oldukça formda olan temsilcimiz Galatasaray'ı Old Trafford'da konuk ediyor. Manchester United - Galatasaray maçıyla alakalı en çok merak edilen konulardan birisi şifresiz yayın bilgileri. Mücadelenin saati, uydudan şifresiz veren kanal var mı? CBC Sport, Galatasaray'ın Manchester United maçını yayınlayacak mı? Tüm bu soruların cevapları haberimizde bulunuyor.

Nihat Kahveci ne demek istedi?  'Fenerbahçe için ligi ileri sarmak istiyorum' Nihat Kahveci ne demek istedi? 'Fenerbahçe için ligi ileri sarmak istiyorum'

MANCHESTER UNITED - GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA?

Galatasaray, A Grubu'ndaki ikinci maçında 3 Ekim Salı günü Manchestar'daki Düşler Tiyatrosu olan Old Trafford'da Manchester United'ın konuğu olacak. Manchester United - Galatasaray maçının başlama saati ise 22.00 olarak belirlenmiş durumda. Kopenhag ile evinde oynadığı ilk mücadeleden 2-2'lik beraberlikle ayrılan Galatasaray, Manchester United deplasmanında da puan ya da puanlar almaya çalışacak. 

Tüyosu olan kazanır! 3 Ekim at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! 3 Ekim at yarışı tahminleri

MANCHESTER UNITED - GALATASARAY MAÇINI CBC SPORT UYDUDAN VERECEK Mİ?

Manchester United - Galatasaray maçını şifresiz olarak uydudan veren kanalın olup olmayacağı ile ilgili detaylar merak edilenler arasında. Şampiyonlar Ligi maçları Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformundan yayınlanıyor. Manchester United - Galatasaray maçı da Exxen platformundan yayınlanacak. Azerbaycan kanalı CBC Sport, bu mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getirmiyor. Kopenhag ile oynanan ilk mücadele bu kanaldan şifresiz olarak ekranlara getirilmişti. CBC Sport'un yayın akışında Galatasaray'ın Manchester United ile oynayacağı mücadelenin yayını bulunmuyor. 

Hızlı başladı! Hakim Ziyech gönlünü Fenerli'ye kaptırdı! Hızlı başladı! Hakim Ziyech gönlünü Fenerli'ye kaptırdı!

GALATASARAY'IN MANCHESTER UNITED KAMP KADROSU BELLİ OLDU

Galatasaray'ın Manchester United maçı için kamp kadrosunda şu isimler yer aldı:

Fernando Muslera, Angelino, Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Günay Güvenç, Mateus Tete, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Tanguy Ndombele, Sacha Boey, Cedric Bakambu.

Çağdaş Atan eski takımına çelme taktı Çağdaş Atan eski takımına çelme taktı

Tuncay Şanlı, Arda Turan'a diz çöktürdü Tuncay Şanlı, Arda Turan'a diz çöktürdü

MUHTEMEL 11'LER

Manchester United: Onana, Dalot, Varane, Lindelöf, Amrabat, Casemiro, Mount, Garnacho, Fernandes, Rashford, Höjlund
 
Galatasaray:
Muslera, Sacha Boey, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Angelino, Torreira, Sergio Oliveira, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi.

MANCHESTER UNITED'DA SORUNLAR BİTMİYOR

Bu maç öncesinde Manchester United'da sakatlık kabusu yaşanıyor. Lisandro Martinez, Malacia, Amad Diallo Kobbie Mainoo, Luke Shaw ve Aaron Wan-Bisaka sakatlıkları nedeniyle bu mücadelede forma giyemeyecekler. Yine daha önce takımla idmanlara alınmayan Antony ise tam olarak hazır değil. Jadon Sancho ise teknik heyet ile yaşadığı problemler nedeniyle kadro dışı bırakılmış durumda.  Sergio Reguilon'un ise Galatasaray maçı öncesinde hafif bir sakatlığı bulunuyor.

GALATASARAY'IN GRUBUNDA SON DURUM

Galatasaray, A Grubu ilk maçında Kopenhag'ı konuk etti. 2-0 geriye düştüğü mücadeleden 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Sarı-kırmızılıların gollerini Sacha Boey ve Tete son dakikalarda kaydetti. Yani Galatasaray'ın Manchester United maçı öncesinde 1 puanı bulunuyor. Grubun diğer maçında ise Bayern Münih, Manchester United'ı ağırladı. Bayern Münih, sahadan 4-3'lük galibiyetle ayrılmasını bildi. 

1. Bayern Münih - 3

2. Kopenhag - 1

3. Galatasaray - 1

Uğur Dündar'dan olimpiyat kıyafetlerine tepki: 'Pijama Gibi!' Uğur Dündar'dan olimpiyat kıyafetlerine tepki: 'Pijama Gibi!'

4. Manchester United - 0

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSU

Galatasaray, grup maçları için UEFA'ya bildirdiği kadroda birbirinden önemli isimler bulunuyor. UEFA'ya listelerin bildirildiği son gün Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez transferlerini gerçekleştiren Galatasaray, bu isimleri de listeye eklemeyi başardı. İşte Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kadrosu: 

Fernando Muslera, Günay Güvenç, Jankat Yılmaz, Angelino, Davinson Sanchez, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Tanguy Ndombele, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Mauro Icardi, Cedric Bakambu.

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ FİKSTÜRÜ

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki fikstürü belli oldu. Galatasaray açılışı Kopenhag ile yaptı. Sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Kapanış maçında ise deplasmanda yine Kopenhag ile karşılaşacak. İşte Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi A Grubu fikstürü:

İşte fikstür:

20 EYLÜL ÇARŞAMBA

Galatasaray - Copenhagen: 2-2

3 EKİM ÇARŞAMBA

Manchester United - Galatasaray | 22.00

24 EKİM ÇARŞAMBA

Galatasaray - Bayern Münih | 19.45

8 KASIM ÇARŞAMBA

Bayern Münih- Galatasaray | 22.00

29 KASIM ÇARŞAMBA

Galatasaray - Manchester United | 19.45

12 ARALIK ÇARŞAMBA

Copenhagen - Galatasaray | 22.00
 

Editör: Orhan Duman