Onlyfans fenomeni Merve Taşkın, her geçen gün artan şiddete maruz kaldığı 10 aylık ilişkisini paylaşarak detayları anlattı. Taşkın, "Tam bir yıl önce bugün, 10 aylık bir ilişkimin yaklaşık 7-8 ayında şiddet gördüğüm ve her geçen gün bu şiddetin arttığı bir ilişkiye başladım. Üzgünüm, bunları paylaşırken size acımanızı veya tepki vermenizi sağlamak için değil" diyerek sözlerine devam etti:

Merve Taşkın gördüğü şiddeti paylaştı: Burnumu yumrukladı, cinsel organıma tekme attı - Resim : 5

"Şimdi neden 3 ay öncesine değil de şimdi paylaşıyorum sorusuna cevabım, o zaman ruhsal olarak güçlü değildim. Muhtemelen o zaman böyle yorumlar gelecekti: 'Sen şiddeti hak ediyorsun, iyi olmuş.' Ama o zaman bu cümleyi kaldıracak bir psikolojik dayanıklılığım yoktu. Paylaşmaktan kaçındım, fotoğraflarıma bakmaktan kaçındım, hatta konuşmaktan bile kaçındım. Yaşadıklarımı içimde bastırdım ve sanki hiç olmamış gibi davrandım. Ancak bastırılan duyguların zamanla ortaya çıktığını maalesef deneyimledim. Kendimi daha güçlü hissettiğim bir zamana kadar mümkün olduğunca bu acıyı içime gömüp yaşadım. Ama artık buna dayanamam."

Merve Taşkın gördüğü şiddeti paylaştı: Burnumu yumrukladı, cinsel organıma tekme attı - Resim : 3

Taşkın, sevgilisi tarafından gördüğü fiziksel şiddete dair daha fazla detay vererek, "Burnumu yumrukluyor, cinsel organıma tekmeler atıyordu" ifadelerini kullandı. Bu deneyimlerini paylaşarak diğer insanlara cesaret vermek ve şiddete maruz kalanlara destek olmak istediğini belirtti.

Merve Taşkın gördüğü şiddeti paylaştı: Burnumu yumrukladı, cinsel organıma tekme attı - Resim : 4

Şiddet, korkunç bir seviyeye ulaşmıştı ve şükretmek zorundayım çünkü hayatta kaldım ve sakat kalmadım. Yumruklar kafama, kulağıma, burnuma isabet ediyor, karnıma ve cinsel organıma tekmeler atılıyordu. Bazen ise öldürüleceğim veya sakat kalacağım tehditleriyle karşı karşıya kalıyordum. Belki öfkeyle tehdit ediyordu, ancak istemeden de olsa yanlışlıkla ölebilirdim çünkü tehlikeli bölgelerime yoğun bir şekilde saldırıyordu. Parmaklarımda kalıcı bir hasar dışında bir şey kalmadı. Bağlarım neredeyse kopuyormuş gibi olmuştu, eğer kopmuş olsalardı ameliyat geçirmem gerekebilirdi, ama neyse ki kopmadı ve doktor 1 yıl içinde iyileşeceğimi söyledi. Merve Taşkın, yaşadıklarını anlatırken "Bu yazıyı, aynı şeyi yaşayıp sessiz kalan kadınlar için paylaşıyorum" dedi ve şunları ekledi:

"Yalnız değilsiniz, evet, zor olacak belki ama bir gün içinde bırakma gücünü bulacak ve yavaş yavaş iyileşeceksiniz. Hiçbir şey, her gün şiddet görmekten daha kötü olamaz. Bu travmanın ve acının görünür olmasını istedim sadece. Çünkü görünür olduğunda, kaçamayacağım ve yüzleşmek zorunda kalacağım. Bu süreçte beni kurtarmaya çalışan, ancak ben istemediğim için kurtaramayan; ancak her zaman eski hayatıma geri dönmemi bekleyen ve döndüğümde de destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Her şey benim seçimimdi ve seçimlerimin sonuçlarını yaşadım."

Bekaret itirafıyla gündeme gelmişti! Merve Taşkın bir göğsünü açtı bir  göğsünü kapadı

MERVE TAŞKIN KİMDİR

Merve Taşkın, 21 Ocak 1998 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 25 yaşında olan sosyal medya fenomeni paylaşımları ve açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Merve Taşkın Onlyfans ve Twitter platformlarındaki paylaşımlarıyla defalarca gündeme geldi.

Öte yandan Merve Taşkın'ın hakkında sosyal medyada teşhircilik yaptığı iddiasıyla yargılandığı davada beraatine karar verilmişti.

İstanbul 55. Asliye Ceza Mahkemesi'nde ikinci celsesi görülen duruşmaya, tutuksuz sanık Merve Taşkın avukatları Feyza Altun ve Emrah Karatay birlikte katılmıştı. Kendisine söz verilen sanık Merve Taşkın, beraatini talep etmiş ve mahkeme, "Müstehcenlik" suçundan dava açılmışsa da atılı suçun unsurları oluşmadığından Merve Taşkın'ın beraatine karar vermişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ