Özge Yağız ile Gökberk Demirci‘nin “Yemin” dizisinde başlayan beraberlikleri kısa bir ayrılıktan sonra devam etmiş, her yerde el ele, göz göze olan çiftin beraberliğiyle ilgili herkes evlilik haberi beklerken geçen Eylül ayında ayrılık bilgisi gelmişti. Özge Yağız o dönem ihanet iddialarını inkar etse de ayrılığı getiren Yağız'ın Safir dizisindeki partneriyle gerçek hayatta da aşk yaşamaya başlaması olmuştu. 

Ekran Resmi 2024 05 21 11.27.30

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım’ı: ‘Evlilik insan doğasına aykırı' Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım’ı: ‘Evlilik insan doğasına aykırı'

"BİR YANDAN HAYAT DEVAM EDİYOR"

En son Üç Kız Kardeş dizisinde rol alan Gökberk Demirci, Birsen Altuntaş’ın YouTube programına konuk oldu. Hayatında peş peşe yaşadığı ölümleri anlatan oyuncu 9 yıl önce kardeşini motor kazasında kaybettiğini belirterek; "Sonra 4 yıl önce annem vefat etti, arkasından anneannemi kaybettim. Derken eski menajerim Sema’yı… Huzur içinde uyusun. Biraz arka arkaya geldi, ister istemez sarsıyor tabii ama ayakta durmak zorundasın. Tabii bir yandan hayat devam ediyor." dedi.

Muhabir: SERKAN BAYAR