Çamur akan dere vatandaşta öfke! Çamur akan dere vatandaşta öfke!

Yoğun trafik sürücüleri bazen beklenmedik durumlarla karşı karşıya getirebiliyor. Son günlerde sosyal medyada dolaşan bir video, trafikteki seyir halindeki araçlar arasında yaşanan ilginç bir olayı gözler önüne seriyor. Videoda, sıkışık trafikte seyreden iki araç arasında yaşanan ders niteliğinde bir durum izleyenleri şaşırttı.

'Lazkızı' Yine canlı yayını açtı! Bu kez fermuarlı çıktı! 'Lazkızı' Yine canlı yayını açtı! Bu kez fermuarlı çıktı!

Sosyal medyada hızla yayılan bu videoda, araçların sıkışık trafikte ilerlerken, bir aracın arkasına geçip sürekli selektör yaparak sürücüyü rahatsız ettiği görülüyor. Ancak olayın ilerleyen anlarında beklenmedik bir gelişme yaşanıyor. Öndeki araç, sürücüsünün dikkatini çekmek için yol veriyor ve kendisi de öne geçiyor.

‘Para vermedim’ diyen Fatih Terim'in adı, belgelerde çıktı! 700 bin dolar verip, 1.5 milyon dolar almış! ‘Para vermedim’ diyen Fatih Terim'in adı, belgelerde çıktı! 700 bin dolar verip, 1.5 milyon dolar almış!

Ancak bu jest, beklenmedik bir tepkiyle karşılaşıyor. Öndeki araç, kendisine selektör yapan sürücünün hemen arkasına geçerek aynı hareketi yapmaya başlıyor. Video, trafikteki dengelerin nasıl değişebileceğini ve nasıl bir ders verilebileceğini gözler önüne seriyor.

Bu olay, trafikteki kurallara uymayan sürücülerin karşılaşabileceği beklenmedik tepkileri gözler önüne sererken, sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Kaynak: GALİP ÖZTÜRK