Fenerbahçe'de başkanlık seçimi bitti. Bazılarının beklediğinin aksine kavga değil barış kazandı. Cumartesi gecesi çıktıkları canlı yayında önce barışan, dün ise seçimden sonra kucaklaşan Ali Koç ile Aziz Yıldırım şimdi geleceğe bakmaya başladı.

Acun Ilıcalı 'Doğan'la daha mutluydum' dedi, risk aldı: Ferrari tarafından kara listeye alınabilir! Acun Ilıcalı 'Doğan'la daha mutluydum' dedi, risk aldı: Ferrari tarafından kara listeye alınabilir!

BÜYÜKEKŞİ'Yİ HEDEFE KOYDULAR

Aziz Yıldırım'ın "Biz gelirsek gidecek." dediği TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi için Ali Koç da ilk konuşmasında; "Riva'da bu akşam sonuçlardan memnun olmayan biri vardır." ifadesini kullandı. Fenerbahçe'deki başkanlık yarışını kazanan Ali Koç'un yeni hedefi ise 18 Temmuz'da yapılacak TFF başkanlık seçimi.

Acun Ilıcalı, Hamdi Akın ve Hulusi Belgü ile beraber güçlü bir yönetim yapılanması kuran Ali Koç, futbolun transfer kısmında söz sahibi olmayı bırakmayacak. Ancak Mario Branco ve Jose Mourinho'nun hedefleri doğrultusunda transfer komitesinin çalışmalarını takip edecek.

EN İYİ TRANSFER KADAR ÖNEMLİ

TFF seçimlerine odaklanacak olan sarı-lacivertli kulübün başkanı, Fenerbahçe için en doğru ismin seçilmesi için organizasyon şemasını güçlendirecek. İlk hedefi Büyükekşi'nin aday olmaması ve sonra ibra edilmemesi. Ali Koç'a göre bu, Lewandowski ya da Lukaku'yu almak kadar önemli.

Kaynak: HABER MERKEZİ