Uğur Dündar'dan olimpiyat kıyafetlerine tepki: 'Pijama Gibi!' Uğur Dündar'dan olimpiyat kıyafetlerine tepki: 'Pijama Gibi!'

Şu sıralar ''Kızılcık Şerbeti'' dizisinde 'Görkem' karakterine hayat veren Özge ÖzacarFenerbahçe taraftarı geçen aylarda gündeme taşımış, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'la bir davette yan yana görülen Özge Özacar yorum yağmuruna tutulmuştu.

Fanatik Fenerbahçeli olan oyuncu geçen yıl Eylül ayında da Fenerbahçe Spor Kulübü'nün sponsorlarına özel davetinin sunuculuğunu yapmıştı.

F542O Ara M A Ae J Cl-1

Kalbindeki Fenerbahçe aşkından bahseden Özacar; “2011 senesi 14 Şubat’ında daha 16 yaşındayken sarı lacivert sevdamızla, Fenerbahçe’mizle buluştum. O gün bugündür sarı lacivertimiz için her daim tribündeyim. Kıymetli iş ortaklarımız için organize edilen bu özel geceyi sunmak söz konusu olduğunda duyduğum heyecanın, gururun ve mutluluğun benim için tarifi yok. Saygıdeğer başkanımız Sayın Ali Koç başta olmak üzere Fenerbahçe’mizin kıymetli yönetim kurulu üyelerine; bu kıymetli geceye en güzel şekilde hazırlanmak için canla başla çalıştığımız Fenerbahçe Spor Kulübü ekibine çok teşekkür ediyorum” demişti. 

52011746 32 F B 4 F60 9674 B E D4 D6558 B07

Ünlü isim bu kez de Ali Koç'la ilgili paylaşımlarıyla adından söz ettirdi. Özge Özacar'ın 2012 ve 2013 yılında Ali Koç ile ilgili attığı tweetler gündem oldu. Bu gelişme oyuncunun sıkı bir Ali Koç hayranı olduğunu düşündürdü. 

Muhabir: DEMET SAROVA