20 milyon dolarlık teklif: Jesus, Galatasaray’ın hangi yıldızını istiyor? 20 milyon dolarlık teklif: Jesus, Galatasaray’ın hangi yıldızını istiyor?

En son ekranın iddialı dizilerinden Yasak Elma'da rol alan Ayşegül Çınar, 2021 yılında Etiler’deki polis kontrolü sırasında durdurulmuş,  araçta arama yapan ekipler, bagajda yaklaşık 19 gram uyuşturucu madde ele geçirmişti.

Ekran Resmi 2024 05 15 16.16.30

YASAK ELMA'DAN KOVULDU

Genç oyuncu, uyuşturucunun sevgilisi Furkan Çalıkoğlu tarafından bırakıldığını söylemişti. Bunun üzerine gözaltına alınan ikili, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Ayşegül Çınar hakkında, paketler halinde ele geçirilen uyuşturucu maddeler nedeniyle ticaret yaptığı iddiasıyla soruşturma başlatılmış ve oyuncu denetimli serbestlik süresi içinde tedaviye tabi tutulmuştu. Bu olay sonrası Çınar'ın Yasak Elma dizisindeki rolüne son verilmişti. 

Ekran Resmi 2024 05 15 16.17.34

ADALET KONUSUNA PARMAK BASTI

Çınar kendisiyle benzer bir olay yaşayan Feyza Civelek'in uyuşturucu haberleriyle öne çıkmasının ardından sitem etti. Kızılcık Şerbeti dizisinde "Nilay" karakterine hayat veren Feyza Civelek'in uyuşturucu siparişini teslim alırken polise yakalanması gündeme bomba gibi düştü. Uyuşturucu iddiası yüzünden sektörden dışlandığını söyleyen Ayşegül Çınar, o dönem Yasak Elma dizisinin senaristi olan Feyza Civelek'in annesi Melis Civelek'i de öne sürerek "adalet" konusuna parmak bastı.

Editör: Demet Sarova